Minden fénykép, amit elkészítünk, egy történetet mesél el. Nincs ez másképp a segítségükkel készült fényképes ajándékok esetében sem: minden személyre szabott ajándék magában hordoz egy kedves emléket, melyen szeretteinkkel osztozunk.
Az alábbi összeállításban olyan alkotóktól válogattam, akik segíthetnek nekünk egyedi, különleges, szívhez szóló meglepetéseket szerezni, nemcsak karácsonykor, de bármilyen ünnepi alkalomkor:

1) FUTURESHOPBP
Sokadik arckrém vagy sál helyett adj személyre szabott ajándékot. Csodaminőségben, hogy sokáig élmény legyen a szeretteidnak. Küldhetsz saját grafikát vagy akár a kedvenc fotód a gyermekedről, garantált lesz a siker a FutureShop fényképes ajándéktárgyaival:

Futureshop BP Fényképes Ajándékötletek

Futureshop BP Fényképes Ajándékötletek

Futureshopbp.hu

2) Bloom Tex
Saját fényképeinkkel díszített, puha polár takarókat rendelhetünk a Bloom Textől:

Bloom Tex Fényképes Ajándékötletek

Bloomtex.eu

3) Emlekekkonyve.hu
Az Emlékek Könyve valóban örök emlék. Hívhatjuk akár ÖRÖKségnek is, mert beletehetsz bármit, amit csak el tudsz képzelni, időtálló, így valóban apáról-fiúra, vagy anyáról-lányára szállhat, hogy az emlék, valóban ÖRÖK maradjon:

Emlékekkönyve Fényképes Ajándékötletek

Emlékekkönyve.hu

4) Ágilánc
Egyedivé varázsolt üveglencsés karkötők, láncok, kulcstartók fényképpel vagy inspiráló feliratokkal Ágilánc műhelyéből:

Ágilánc Fényképes Ajándékötletek

Ágilánc Fényképes Ajándékötletek

Ágilánc Fényképes Ajándékötletek

Ágilánc

5) Szófotó képkeret
Illeszd saját fotóidat a szavak mögé, vágd ki, és egy csodálatos egyedi ajándékot, lakásdíszt kapsz.
A Szófotó képkeret lényege, hogy egy adott szó mögé kell helyezni a saját fényképeket, ezzel egy plusz üzenetet is kap egyből az Ajándékozott:

Szófotó Fényképes Ajándékötletek

Szófotó Fényképes Ajándékötletek

Szófotó

6) Sweet Little Home
A Sweet Little Home birodalmában terméket a családosok számára álmodnak meg, a széles választékban az újdonsült kismamák és anyukák, a rutinos, nagyobb gyerekekkel rendelkező szülők, valamint a nagyszülők is találnak különleges ajándékokat:

Sweet Little Home_Fényképes Ajándékötletek

Sweet Little Home_Fényképes Ajándékötletek

Sweet Little Home

7) Babystory.hu
Szeretnéd a legszebb emlékeidet különleges helyen őrizni? Gyűjtsd a legértékesebb fényképeidet egy szép fadobozban! Egyedi felirattal ellátot, csodaszép, minőségi dobozban rendezett módon gyűjtögetheted a fényképeket és gyermekeid féltve őrzött kincseit:

Babystory_Fényképes Ajándékötletek

Babystory_Fényképes Ajándékötletek

Babystory.hu

8) fényképes karácsonyfadíszek
A Borostyán Hobbi online kézműves boltjában a fényképes karácsonyfadíszek mellett kézműves horgolt, hímzett és varrott termékeket is talász:

Borostyán Hobbi Fényképes Ajándékötletek

Borostyán Hobbi

Szeretnéd, ha a legérdekesebb ünnepi és mindennapi dekorációs ötletek az email postaládádba érkeznének?

[mailerlite_form form_id=1]
<script async="" src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- PW - Blogpost Footer --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle" style="display:block" data-ad-client="ca-pub-9541386050477781" data-ad-slot="2240935631" data-ad-format="auto"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal is, kattints az alábbi megosztás gombokra!