Ajándékozni szép és nemes dolog, de nem mindig egyszerű eltalálni szeretteink ízlését és igényeit és időnként kifogyunk az ötletekből is – hogyan legyen egyszerre találó és személyre szabott, hasznos és ötletes is az ajándékunk? Például karácsonyi ajándékcsomagokkal!
Az alábbi összeállításban olyan hazai kézműves alkotóktól hoztam ötleteket, akik maguk is kínálnak kész ajándékcsomagokat, vagy termékeikből igényes és minőségi, akár igény szerint variálható válogatások állíthatók össze.

Karácsonyi Ajándékcsomagok a Dianatura natúrkozmetikumaiból

Dianatura natúr kozmetikumoknál nem kérdés, hogy minden 100 % természtes – a termékek sem kőolajszármazákokat, sem mesterséges tartósítószereket, sem színezékeket nem tartalmaznak. Ezeknek a remek egységben született kozmetikumoknak óriási különlegessége az a szakértelem, amivel készültek, s ami megkülönbözteti őket más natúr kozmetikumoktól. Náluk is találhatunk karácsonyi csomagokat igényes férfiaknak, nőknek és gyerekeknek is egyaránt. Újdonságként megjelentek a Dianatura szappanok számára készült egyedi kerámia szappantartók is:

Cherry Design Bag összeállítások

A Cherry Design Bag egyedi, természetes anyagokból készült design táskáiból és kiegészítőiből is tüneményes szettek állíthatók össze – a táskákhoz nemcsak nesszeszert, de színben passzoló mobiltokot, zsebkendőtartót, de akár tolltartót is választhatunk
A táskák között bármerly korosztály megtalálja a neki valót, fiataloknak és felnőtteknek is tökéletes, elegánsabb alkalmakra és mindennapokra is.
Itt én most egy fiatalabb korosztálynak való szettet választottam:

Karácsonyi Ajándékcsomagok Panyizsuzsitól

Idén karácsonyra a panyizsuzsinál olyan meglepetés ékszer csomagok készültek, melyek önmagukban is eléggé különlegesek ahhoz, hogy megadják az ünnepi ragyogást.
Zsuzsi úgy állította össze az ajándékokat, hogy maga elé képzelte, minek örülne egy ragyogó nő, avagy a panyizsuzsi rajongók.
A panyizsuzsi karácsonyi ajándékcsomagok két magyar női kisvállalkozás termékeit tartalmazzák. A panyizsuzsi ékszereken felül a Magister Product kozmetikumait is elrejtették a dobozokba. Szóval egy-egy ilyen csodás csomag választásával multik helyett két hazai alkotót is erősítünk egyszerre!
Mindhárom csomag “karácsonyfa alá tehető” állapotban érkezik, imádnivaló díszcsomagolásban. Így már a csomagolással sem kell bajlódnunk.

Pontocska ajándéktárgyak a karácsonyfa alá

A Pontocska tér- és auraharmonizáló hatású, mandalamotívumokkal díszített, pontfestett ajándéktárgyai kiváló társak lehetnek meditációhoz vagy otthonunk díszítéséhez – a mandalakövekkel, festett vászonképekkel, apró ajándéktárgyakkal (kulcstartó, mécsestartó, medál) a Pontocska kínálatából is csodaszép és a szeretteink egyéniségére szabott karácsonyi ajándékcsomagokat állíthatunk össze:

Kézműves dekorációk az Angyaltár kínálatából

Az Angyaltár Ajándék, Dekor és Rendezvényszervezés oldalán elsősorban harisnyavirágokkal találkozhatsz, de a közelmúltban ékszerekkel, dekorgumiból készült termékekkel és szalagdekorációkkal bővítették kínálatukat. Alkotásaik, legyen szó csokorról, cserepes növényről, ajtó- és ablakdíszről vagy egyéb dekorációs kellékről, elkészíthetők az adott ünnepnek vagy évszaknak megfelelő módon, sőt egyéni, személyre szabott elképzelést is szívesen megvalósítanak. Termékeik egymással variálhatók, csomagban is rendelhetők:

Szeretnéd, ha a legérdekesebb ünnepi és mindennapi dekorációs ötletek az email postaládádba érkeznének?

[mailerlite_form form_id=1]
<script async="" src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- PW - Blogpost Footer --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle" style="display:block" data-ad-client="ca-pub-9541386050477781" data-ad-slot="2240935631" data-ad-format="auto"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal is, kattints az alábbi megosztás gombokra!