2018-ra tervezitek az esküvőt és trendi esküvői dekorációt szeretnétek?

Akkor az alábbi listán megtaláljátok azokat a ötleteket, amelyek az idei év esküvői kellék divatjában fő szerepet játszanak.

A szukkulens, mint esküvői dekoráció

Hódítanak a pozsgások! A rengeteg megjelenési formájuknak és imádnivaló színeiknek köszönhetően végtelen lehetőségeket rejtenek magukban: az esküvői dekoráció tüneményes és trendi kiegészítői, de akár központi elemei is lehetnek. Hogy nem fedeztük fel őket korábban?! Használhatjuk őket háttérként, asztaldíszek részeként, menyasszonyi csokrokban, de még a fejdíszbe és a tortákra is rákerülhetnek:

Rusztikus stílus

Évek óta tartja magát a rusztikus esküvői stílus is, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az internetet böngészve milliónyi rusztikus esküvői dekorációs ötletre bukkanhatunk. A természetes anyagok, a natúr színek, a kopottas, viseltes hatású durva felületek alkotta trend óriási népszerűségnek örvend. És ami az egészben a legjobb, hogy ezek az ötletek legtöbbször viszonylag olcsón megvalósíthatók, hiszen pont az adja a rusztikus elemek lényegét, hogy nem vadiúj, csilivili dolgokat használunk, hanem olyan tárgyakat, amelyek már korábban megszolgálták magukat, amelyeknek történetük van, látszik rajtuk az idő. Néhány ötlet, hogyan alkalmazhatjuk ezeket az egyszerű, mégis értékes tárgyakat esküvői dekorációként:

Greenery Esküvői Dekoráció

A Pantone által a 2017-és év színének kikiáltott Greeneryt sem kell még a sutba dobni, a trendi zöld árnyalat még mindig itt van és tartja előkelő helyét a divatszínek között. Zöld leveles díszítés mindenhol: a meghívókon és kiegészítőkön, dekorációs elemeken egyaránt megjelenik:

Levendula

Személyes kedvencem a levendula, mind a virág, de a lila színt is imádom. És ahogy körülnézek az esküvői trendek világában, nagyon úgy tűnik, nem vagyok ezzel egyedül. Az előző két irányzathoz hasonlóan színtén nem új szerzemény az esküvői dekorációk ötlettárában, mégis stabilan jelen van már évek óta. Virágdíszítésként, de az esküvői színösszeállítások részeként is megjelenik, nem egyszer köszön vissza a levendula szín például a koszorúslányok ruháján, vagy az asztali dekorációk színében is:

Geometrikus design

Az egyik legfrissebb irányzat a modern esküvői dekoráció divatjában a geometrikus asztaldísz.
Ízlés ide vagy oda, de talán abban egyetérthetünk, hogy ezt a designt nehéz nem szeretni. Foglaljanak magukba akár gyertyát, virágdíszeket, fényfüzért vagy kaktuszokat, egy dologban egész biztosak lehetünk: nem maradnak észrevétlenek az esküvőn. Ezek a bájos kis fémkeretes üvegkalitkák az esküvői dekoráció kellős közepébe csempésznek egy kis darabkát az elő természetből, arról nem is beszélve, hogy a lakodalom után akár az ifjú pár új otthonának díszeként is továbbélhetnek. Hát nem ellenállhatatlanok?

[mailerlite_form form_id=1]